voor cliënten
ouders/verzorgers
voor gemeenten
zorginstellingen

Voor cliënten

Jouw problematiek past niet goed in één hokje, omdat er verschillende dingen spelen. Je hebt misschien zelfs al in verschillende groepen bij verschillende instanties gewoond en hebt al een hele rij hulpverleners ontmoet. Met wachtlijsten ben je waarschijnlijk ook al bekend. In de zorg dreig jij met je hulpvraag tussen wal en schip te vallen.

Wij bieden voor jou snel een tijdelijke oplossing
Dit doen wij door speciaal voor jou een team van zorgprofessionals samen te stellen dat zich helemaal op jou en jouw hulpvraag richt. Wij hebben geen wachtlijsten.

Bij ons woon je onder begeleiding van onze zorgprofessionals. Dat kan zijn bij jou thuis of in een appartement of huis. Jij en je begeleiders hebben een goede klik met elkaar en je begeleiders weten hoe zij met je om moeten gaan.

Wij werken samen met jou aan een aantal doelen. Doelen die we aan het begin samen opstellen. Daarbij kun je denken aan jouw wensen voor een baan, opleiding of begeleid wonen. Maar bijvoorbeeld ook aan de wens om (weer) in contact met je ouders of grootouders te komen.

Het zoeken en vinden van een goede definitieve oplossing voor jouw situatie doen we vanaf het begin samen.

Onze oplossing is tijdelijk en stopt op het moment dat wij samen met jou, je case manager en je ouders/verzorgers een goede definitieve plek voor je gevonden hebben en we zeker weten dat dit een goede oplossing is voor jou.

“Wat wil jij?”
Die vraag staat bij ons centraal. Jij bent de hoofdrolspeler en hebt inspraak. Of het nu gaat om een bepaald type begeleider, de kleur van het behang, het soort opleiding dat je wilt volgen, of de tijden die we aanhouden in de structuur van de dag; jij hebt inspraak en we doen het samen.

Je staat niet alleen
Jij hebt een zorgvraag, maar jij staat niet alleen in de wereld. ‘De mens is niet los verkrijgbaar’, zeg maar. Denk maar aan je ouders of voogd, grootouders en vrienden. Zij spelen een rol in jouw leven en zijn van veel betekenis voor jou. Of dat nu negatief of positief is.

Wij vinden het belangrijk om – als dat mogelijk is – ook deze mensen bij de zorg voor jou te betrekken. Zo kan er bijvoorbeeld hulpverlening komen voor je gezin. Maar ook kan een goede vriend een rol spelen als ‘praatpaal’. Wij willen ervoor zorgen dat er mensen met je meelopen tijdens en na afloop van je tijd bij Rosales Zorg.

Contact
Jij hebt dit gelezen en misschien nog veel vragen. Dan kun je bellen met 038 – 455 13 16 en vragen naar Jorg Duursma of Annet Verhoeff. Een e-mail sturen kan ook naar info@rosaleszorg.nl.